Създаване на професионална общност по проект SpicE

Консорциумът SpicE кани всички заинтересовани професионалисти да се присъединят към нашата общност на практикуващи. Това е динамична платформа, целяща да обедини преподаватели, политици, изследователи и практици, които работят усилено за повишаване на квалификацията на учители в областта на специалното образование в контекста на STEAM (наука, технологии, инженерство, изкуства и математика). Въпреки че първоначално се фокусираме върху Гърция, България, Кипър и Испания, практици от цял свят, които се интересуват от европейските образователни системи, са добре дошли.

Нашата мисия е ясна: „Събиране на преподаватели, които се интересуват от подобряване на обучението и промяна на политиката в STEAM за по-приобщаваща образователна система.“ Нашата визия е да бъдем „европейската референция за обучение на учители в специалното образование“.

Присъединете се към нас в създаването на устойчива общност от европейски заинтересовани страни. Ние се стремим да предоставим авангардни STEAM решения и решения за специално образование в начален етап на образование, насърчавайки активно участие, диалог, обмен на ресурси и прозрачност.

Като се присъедините към нашата платформа, вие ще се възползвате пряко от международни мрежи с членовете на общността, възможности за обучение и ресурси за обучение, ще можете да участвате активно в дискусионни форуми по теми, свързани със STEAM, и да получите достъп до информация относно подходящи събития и новини.

За да станете част от тази общност, регистрирайте се на https://spiceacademy.eu или, при възникване на въпроси, се свържете с нас на spiceacademyeu@gmail.com.

Бъдете част от тази трансформираща инициатива, оформяща STEAM образованието и специалното образование в цяла Европа и не се колебайте да споделите тази покана с други практици, потенциално заинтересовани да се присъединят.

Очакваме с нетърпение да ви приветстваме в Практическата общност на SpicE!

Екипът на проекта SpicE

Проект „SpicE“ е финансиран от Европейската комисия чрез Европейската изпълнителна агенция за образование и култура, договор № 101056159 — SpicE— ERASMUS-EDU-2021-PEX-TEACH-ACA.