Фокус-приемна в Кюстендил

Синдикат „Образование“ участва във фокус-приемна и синдикално обучение на членове на КТ „Подкрепа“ в регион Кюстендил.

Председателят на СРС и РСО „Подкрепа“ г-жа Валентина Испиридонова откри форума с думите:

        „УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ , СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ- СИНДИКАЛИСТИ!

СО КЪМ КТ „ПОДКРЕПА“, ОТ САМОТО СИ СЪЗДАВАНЕ, е С ИНИЦИИРАНЕТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА СВОИТЕ ПРИОРИТЕТНИ ПОЛИТИКИ, КАТО НЕПРЕСТАННО СТОИ ЗАД БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ С ОТГОВОРНАТА ГРИЖА ДА БЪДАТ ПОДГОТВЕНИ И ДА ВОДЯТ ТРАНСФОРМАЦИИТЕ В БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ.

        ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАШИЯТ СИНДИКАТ Е В НЕПРЕСТАНЕН ДИАЛОГ С ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ – ЗА РЪСТА НА УЧИТЕЛСКИТЕ ЗАПЛАТИ, ЗА СТАБИЛНОСТТА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА, ЗА СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ, ТЕНДЕНЦИИТЕ И  БЪДЕЩИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ.

ПРИЗНАВАНЕТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРИОРИТЕТ,  СПОМОГНА ЗА ИЗДИГАНЕ ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ, А ТОЙ ДОКАЗА, ЧЕ Е ВСЕОТДАЕН  НЕ САМО В СПОКОЙНИ И ПОДРЕДЕНИ ВРЕМЕНА, А И ПО ВРЕМЕ НА КРИЗИ. ,  ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ДА РАБОТИ С ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ И ЕНТУСИАЗЪМ.

       ПОЖЕЛАВАМ ВИ И ЗАНАПРЕД ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНО ДА ОТСТОЯВАТЕ ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДНО ОТ НАЙ-МНОГОБРОЙНИТЕ СЪСЛОВИЯ В БЪЛГАРИЯ, КОЕТО НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ДА ГРАДИ ОСНОВИТЕ НА БЪДЕЩЕТО Ѝ.

УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ ВЪВ ВАШАТА ДЕЙНОСТ ВИНАГИ МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА МОЕТО И НА СИНДИКАТ „ОБРАЗОВАНИЕ“ СЪДЕЙСТВИЕ. РАДВАМ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА ВИ И СЪМ ГОРДА , ЧЕ СЪМ  ВАШ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ВИ ПОДКРЕПЯ И ПОДПОМАГА.

        НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ УЧЕБНАТА 2022-2023 ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ УСПЕШНА, СПОКОЙНА И ПОЛЗОТВОРНА ЗА ВСИЧКИ ВАС!

       В ЛИЧЕН ПЛАН ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!

ПОЗДРАВЯВАМ ОТ СЪРЦЕ И ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ И ОТЛИЧЕНИ ДИРЕКТОРИ.

Председателят на Синдикат „Образование“ д-р Юлиян Петров награди директори от региона за отлично социално партниране и води фокус-приемна за участниците във форума. Зам.-председателят г-н Шошев представи акценти и резултати от националния образователен социален диалог. Адв. Владимир Стойчев проведе квалификационно обучение за всички участници във важното регионално събитие.